Regisztráció

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztráció az oldalunkon gyors és ingyenes. A regisztráció után megerősítő emailt küldünk. A regisztráció számos előnnyel jár: írhatsz kérdéseket és meg is válaszolhatod őket, valamint gyakorolhatsz online angol tesztjeinkkel.

Használati Útmutató

Segítség oldalunk használatához

 

Regisztráció

Oldalunkon kérdéseket és válaszokat csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók írhatnak. A regisztráció ingyenes, mindössze egy email címre van szükséged.

 

Hogyan kérdezzek?

Miután regisztráltál és bejelentkeztél, kattints a „Kérdezz” linkre a navigációs menüben. Az első mezőben írd le röviden (néhány szóban), hogy mit szeretnél kérdezni. Ez lesz a kérdésed címe. A következő mezőben megadhatsz kulcsszavakat, címkéket, majd a kategória kiválasztása után részletezheted, pontosíthatod a kérdésedet. Ne felejtsd el, hogy egyes kategóriák külön alkategóriákkal is rendelkeznek. Ez esetben az alkategóriát is add meg. A címkék kulcsszavak, melyek segítenek a megfelelő kérdést megtalálni, ha valaki a keresővel szeretne rátalálni egy kérdésre. Ezután kattints az „Kérdés elküldése” gombra.

A kérdesedhez szavazást is adhatsz, ha akarsz, valamint e-mail értesítést is kérhetsz, ha válasz érkezik a kérdésedhez.

Hogyan válaszoljak?

Jelentkezz be az oldalon a felhasználóneveddel, majd válassz egy kérdést a főoldalról, vagy használd a keresőt. Kattints a kérdés címére, majd írd meg a válaszodat. A kérdésekre feliratkozhatsz, ha szeretnél email-ben értesítést kapni a kérdések állapotáról.

Írj egy üzenetet

Mennyi kettő meg három? (betűvel írd)