Regisztráció

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztráció az oldalunkon gyors és ingyenes. A regisztráció után megerősítő emailt küldünk. A regisztráció számos előnnyel jár: írhatsz kérdéseket és meg is válaszolhatod őket, valamint gyakorolhatsz online angol tesztjeinkkel.

Magunkról

Az angolkerdezzfelelek.hu azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson kezdő és haladó angolozók számára. Az oldalunk számos lehetőséget nyújt tanulásra, gyakorlásra valamint nyelvi problémák megvitatására.

Abban egyetérthetünk, hogy egy hús vér tanárral való gyakorlást és tanulást semmi sem helyettesítheti, mi itt az oldalon azonban megpróbáljuk a lehető legtöbb angol tanulással kapcsolatos igényt kielégíteni. A főoldalunkon bármilyen, angol nyelvvel kapcsolatos kérdést fel lehet tenni. A blogunkat folyamatosan bővítjük angol tananyagokkal és segédanyagokkal, valamint az angol teszteknél különféle nyelvtani gyakorlatokkal és kvízekkel gyarapíthatod tudásod.

Az oldalunk használata teljesen ingyenes, mindössze egy gyors regisztrációra van szükség, hogy minden funkció elérhető legyen számodra.

Az Oldal Üzemeltetője: Imprevo KFT.
Székhely / Levelezési Cím: 3529 Perczel Mór út 50. 1/4
Adószám: 25150535-2-05

Kellemes időtöltést és angolozást kívánunk,

Az angolkerdezzfelelek.hu csapata!