Regisztráció

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztráció az oldalunkon gyors és ingyenes. A regisztráció után megerősítő emailt küldünk. A regisztráció számos előnnyel jár: írhatsz kérdéseket és meg is válaszolhatod őket, valamint gyakorolhatsz online angol tesztjeinkkel.

Jogi Nyilatkozat

Az alábbi jogi nyilatkozat tartalmazza a www.angolkerdezzfelelek.hu weboldal felhasználási feltételeit.

A weboldal minden látogatója az oldal felhasználójának minősül. Minden felhasználó köteles elfogadni az oldal jogi nyilatkozatának feltételeit.

A weboldal üzemeltetője és tulajdonosa kötelezettséget vállal arra, hogy adatkezelési tevékenysége a hatályos jogszabályoknak megfelelően történik.

A weboldal azért jött létre, hogy a felhasználók az angol nyelvvel és az angolszász kultúrával való ismereteiket bővíthessék, valamint kérdéseiket feltehessék. Az oldal funkciói ebben segítik a felhasználót és más web alapú szolgáltatások elérését is lehetővé teszi számukra.

A weboldal felhasználói elfogadják, hogy az általuk szerkesztett tartalom nem sértheti harmadik személy jogát, továbbá semmilyen marketing célokra nem használhatják fel. Ez vonatkozik a weboldalon keresztül küldött személyes üzenetekre és elektronikus levelekre is.

A weboldal üzemeltetői jogosultak a feltételek egyoldalú módosítására, amelyben arról tájékoztatja a felhasználókat a weboldalon keresztül. A felhasználó köteles elfogadni a módosított feltételeket, ha a weboldal által kínált szolgáltatásokat továbbra is igénybe kívánja venni.

A weboldal az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján közvetítő szolgáltatásnak minősül, mivel közvetlen linkek segítségével biztosítja más web alapú tartalmak elérhetését. A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője nem ellenőrzi a weboldalról hozzáférhető információkat, s így azok jogellenességét sem.

A weboldal teljes mértékben szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldalt és szolgáltatásait csak rendeltetésszerű célokra lehet felhasználni (ismeretek bővítése, segítségnyújtás, kommunikálás a többi felhasználóval). Haszonszerzési célra a weboldal tartalma nem felhasználható. Amennyiben a felhasználó nem biztos abban, hogy olyan módon akarja felhasználni a weboldal tartalmát, amely nem sérti a weboldal szerzői jogi védelmét, köteles írásban tájékoztatni a weboldal tulajdonosát terveiről és tőle engedélyt kérni.

Amennyiben a weboldal tulajdonosa úgy találja, hogy a felhasználó nem tartja be a felhasználás feltételeit vagy törvényt sért, joga van a felhasználó által szerkesztett tartalom végleges törlésére és a felhasználó regisztrációjának törlésére is. A felhasználó jogi felelőssége azonban regisztrációjának megszűnése utána is fennáll.

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője nem terhelhető a weboldal biztonsági rendszerén keresztül okozott kár miatt, beleértve a vírusok-, adathalász-, trójai programok terjesztése miatti károkat is. Továbbá a weboldalt használók adataival való visszaélés miatt és egyéb törvénysértő informatikai tevékenység miatt sem. A felelősség ilyenkor kizárólag a károkozót vagy a törvénysértő magatartást folytató személyt terheli.

Ha a weboldal ellen adott felhasználó miatt eljárás indul, kezdeményezze azt bárki, a felhasználó köteles a weboldal rendelkezésére állni és mindent megtenni annak érdekében, hogy a weboldal helyzete az adott eljárásban tisztázódjon. A felhasználót anyagi felelősség terheli minden kár miatt, amelyet a weboldalnak okozott.

A weboldal tulajdonosa törekszik a minőségi szolgáltatásra, azonban a szolgáltatással kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik.

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a weboldal bármely részét módosíthatja, megszüntetheti. Továbbá marketing tevékenységet folytathat a weboldalon. Mindezt előzetes felhívás nélkül.

Figyelemmel arra, hogy a weboldal szolgáltatásai ingyenesek, az Üzemeltető az oldalt reklámozási célokra is használhatja. Mindezek alapján a felhasználó a regisztráció során hozzájárul ahhoz, hogy a weboldal Üzemeltetője időnként hírleveleket küldjön számára. A hírlevél, illetve az egyéb értesítő levél alján pedig reklámot helyezzen el. A felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a weboldal tulajdonosa a regisztráció során megadott e-mail címre csak reklámot tartalmazó levelet küldjön, melyről a felhasználó utólag leiratkozhat.

A weblap tulajdonosa és üzemeltetője nem vonható felelősségre a felhasználó által okozott vagyoni vagy nem vagyoni kár miatt, illetve bármilyen egyéb jogsértés miatt sem. Ilyen esetekben kizárólag minden felelősség az adott felhasználót terheli.

A jogsértő információk (amennyiben bebizonyosodik a jogsértés ténye) a lehető leghamarabb törlésre kerülnek. A weboldal tulajdonosa a felhasználók által szerkesztett jogsértő tartalom miatt nem vonható felelősségre.

Tilos más felhasználók felhasználói fiókjainak feltörése vagy az ezzel való próbálkozás! A felhasználó csak a saját maga által kreált felhasználói fiókot használhatja, másét nem, még akkor sem, ha az csak böngészésben merül ki és nem a tartalom szerkesztésében.